keskiviikko 28. elokuuta 2013

Mitä ruokaa tänään on ?




Aloitin laihduttamisen syömällä vain ateriakorvikkeita 3 päivässä. Cambridgeohjelmassa puhutaan silloin paastosta. Jotta makuja tulisi monipuolisesti mukaan, niin halusin syödä puuroa, keittoa ja pirtelöä.


Ensimmäisen päivän ruoka ja Emmi sopivasti näyttää mallia salille
Ajattelin myös heti kovin negatiivisesti, että en varmasti pysty koko kesää vetämään paastolla, kun on niin paljon juhlia ja kaikkea kivaa tapahtumaa. Ja kaikissa tietenkin hurjan paljon hyvää ruokaa ja juomaa.
Kummipojan valmistumisjuhlat, koko viikonlopun serkkutapaaminen ja ystävien kesken vietetty kesäteatterimatka onnistui paastolla. Elämässä on niin paljon muutakin mukavaa koettavaa ilman ruokaakin. Mistään en edes kokenut jääväni paitsi, koska tiesin, että jonakin päivänä taas syön. Mutta nyt jätän väliin, koska haluan laihtua. Ja se tapahtuu paastoten.


Paastolla on tärkeää saada erilaisia "suutuntumia". Aina ei jaksa juoda pirtelöä, vaan myös vanukas maistuu.


Suurimman motivaation varmasti antoi, että aloitin liikunnan ja tulin vastuulliseksi, myös kuntosaliohjaaja Annalle. Hui, kauhistus, kun pelkäsin ensimmäisellä kerralla mennä sisään. Sitten piti vielä tunnustaa, että jos huono kunto tarkoittaa taso 0, niin minun kunto on -100.
Alusta saakka olemme viikottain sopineet etukäteen tapaamiset ja kun kalenteri on suunniteltu niin, että liikunta on sinne merkattu, on paljon helpompi myös suunnitelmaa noudattaa.


Oman treenarin kanssa on hyvä aloittaa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti